STUDENTERKØRSEL PÅ SYDSJÆLLAND

Vi er specialister i at give den bedste studenterkørsel!

Er I på udkig efter en studentervogn? Så kan vi hjælpe. Hos Brian Nielsen kan vi tilbyde vognkørsel på hele Sydsjælland med op til 32 personer. Vi tager opgaven meget seriøst, og vi ved hvor vigtigt det er, at denne dag bliver så god som mulig. Derfor har vi specialiseret os i at give den bedste studenterkørsel, så I kan få en festlig dag i sikre omgivelser. Vi ønsker nemlig at give studenterne den bedst mulige oplevelse.

Godt at vide

Vi tilbyder studenterkørsel i vores nyligt istandsatte studenterlad, der er indrettet med bænke og siddepladser til alle. Ladet er udstyret med anlæg, hvor der er mulighed for tilslutning af egen musik. Hvis det ønskes, kan der desuden arrangeres DJ på ladet for en merpris.

Vi går højt op i sikkerheden, og vi ønsker, at gøre alt hvad vi kan for, at I studenter får en uforglemmelig og perfekt dag. Studenterladet bliver derfor også hvert år synet og godkendt, og de nødvendige forsikringer og tilladelser bliver indhentet hvert år. Derudover bliver studenterkørslen udført af erfarne chauffører.

I kan derfor trygt lægge ansvaret i vores hænder, da vi naturligvis nok skal sørge for at alle de nødvendige midler er i top, samt at alle regler bliver overholdt. Vi har gennem tiderne haft utrolig mange tilfredse studenter, og vi ville glæde os over også at kunne gøre jeres dag til noget helt særligt.

Alt i alt er der 3 gode grunde til at lade Brian Nielsen varetage jeres studenterkørsel:
– Pålidelig kørsel man kan stole på
– Rigtig stor erfaring indenfor området
– Altid god service

Kontakt os for mere information om studenterkørsel

Ønsker I mere information, eller sidder I med spørgsmål til vores priser såsom hvad koster studenterkørsel? Så kontakt os med det samme. Vi besvarer med glæde alle spørgsmål og giver gerne en god pris på studenterkørsel.

Ring på telefon 40360377 eller send en e-mail til bntransport.karise@mail.dk. Vi sørger for at vende tilbage hurtigst muligt med en besvarelse på henvendelsen.

KONTAKT OS

Brian Nielsen Transport
Køgevej 90
4653 Karise

Tlf. 40360377
Mail: bntransport.karise@mail.dk
CVR-nr.: 32424406

KONTAKTOPLYSNINGER

Brian Nielsen Transport
Køgevej 90 4653 Karise
40360377
bntransport.karise@mail.dk
CVR-nr.: 32424406