Studenterkørsel på Sydsjælland

 

Studenterkørsel på Sydsjælland

Vi er specialister i at give den bedste studenterkørsel!

Hos Brian Nielsen bliver studenterkørslen tager meget seriøst. Vi ved hvor vigtigt det er, at denne dag bliver så god som mulig, og det er derfor, at vi har specialiseret os i, at give studenterne den bedst mulige oplevelse!

Hos Brian Nielsen kan vi tilbyde studenterkørsel på Sydsjælland, som du aldrig vil glemme! Vi tilbyder kørsel med studenter for op til 32 personer. Kørslen foregår i vores nyligt istandsatte studenterlad, der er indrettet med bænke og siddepladser til alle. Ladet er udstyret med anlæg med mulighed for tilslutning af jeres egen musik. Hvis det ønskes kan der arrangeres DJ på ladet for merpris. Ladet bliver hvert år synet og godkendt, samt de nødvendige forsikringer og tilladelser indhentet hvert år. Studenterkørslen bliver udført af erfarne chauffører. Hos Brian Nielsen Transport gør vi vores for at gøre dette til en uforglemmelig dag for jer studenter, da vi forstår vigtigheden i, at denne dag bliver perfekt. Læg derfor trygt ansvaret i vores hænder, da vi nok skal sørge for, at alle de fornødne midler er i top. Vi har gennem tiderne haft utrolig mange tilfredse studenter, så kontakt os i dag, vi samler nemlig på tilfredse kunder!

Eventuelle spørgsmål omkring studenterkørsel på Sydsjælland…
Skulle der være eventuelle spørgsmål til vores studenterkørsel på Sydsjælland, så tøv endelig ikke. Kontakt os i dag på den sidestående information og lad os få en åben dialog om jeres ønsker eller spørgsmål omkring studenterkørslen. Ingen spørgsmål er for store eller små.

3 gode grunde til at vælge Brian Nielsen til at varetage din studenterkørsel:
– Pålidelig kørsel man kan stole på!
– Rigtig stor erfaring indenfor området!
– Altid god service!

KONTAKT OS
Studenterkørsel på Sydsjælland

Brian Nielsen Transport
Køgevej 90
4653 Karise

Tlf. 40360377
bntransport.karise@mail.dk
CVR-nr.: 32424406

sub-logo